NaBo bistår Narvik kommune når det gjelder boliger til flyktninger fra Ukraina. Les mer.

Praktisk informasjon

Her finner du praktisk informasjon rundt våre boliger.

Innflytting – Ved innflytting hentes nøkkel i NaBo sine lokaler i Dronningens gate 35 eller ved nærmere avtale.

Skader/mangler – Oppdager du skader/mangler på din bolig ved innflytting, eller oppstår det skader i løpet av leieperioden, meld fra så snart som mulig via vår nettside. Oppstår det vannskade på din bolig utenom vår ordinære arbeidstid, kontakt vår vakttelefon 90092035

Betale husleie – Vi fakturerer husleie og andre kostnader månedlig med forfallsdato den 1. i hver måned. Vi sender papirfakturaer, men vi oppfordrer deg til å benytte avtalegiro.

Røyking- Alle våre boliger er røykfrie, og det er heller ikke lov å røyke på fellesarealene.

Parkering – Så fremt boligen har ledig parkeringsplass kan denne benyttes kostnadsfri for deg.

Strøm- Elevhjemmet har strøm inkludert i husleien. For de fleste boligene vil energiabonnement meldes inn og faktura kommer direkte til leietaker.

Renhold – Som leietaker er du selv ansvarlig for renhold av din egen bolig, og sammen med de andre beboerne vask av fellesarealer etter liste.

Mistet nøkkel? –Kontakt NaBO på dagtid (før kl 15.00). Utenom normal arbeidstid, må du ringe vakttelefonen. Vær oppmerksom på at innlåsing på kveld/helg medfører et gebyr.

Internett – Elevhjemmet har internett. I de fleste av våre boliger kan vi tilby nett/kabelTV. Ved inngåelse av leiekontrakt opplyses det nærmere om type, koder og mulighet for eventuell oppgradering

Post – Husk å oppgi nøyaktig postadresse. Post som ikke er tilstrekkelig merket blir ikke levert av Posten.

Forsikring – NaBos forsikringer dekker kun bygninger, og ikke leietakeres innbo. Vi anbefaler derfor deg derfor å tegne egen innboforsikring.

Boder – Alle boenheter har tilgang til lagring av utstyr. Elevhjemmet har fellesboder, men øvrige leiligheter har egne boder.

Brann – Brannøvelser avholdes ved elevhjemmet og i alle omsorgsboliger én gang per år. Vi holder kurs brannvern. Hold deg alltid orientert om rømningsveier og plassering, samt bruk av slukkeutstyr. Ta ansvar for egen og andres sikkerhet.

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.