NaBo bistår Narvik kommune når det gjelder boliger til flyktninger fra Ukraina. Les mer.

Plantegning i 3D

Plantegning i 3D

Framnesveien 135 – 102

Framnesveien 135 – 102 er en 2-roms leilighet med separat kjøkken/stue-løsning. Bygget leiligheten ligger i består av fire leiligheter fordelt på to etasjer. Boligbygget ligger sentralt til i rolige omgivelser.
Fra leiligheten ser man både mot Narvik kirke og byggets gårdsplass.

UTSTYR OG INNREDNING I LEILIGHETEN 
Leiligheten er umøblert, men har følgende utstyr:
-knagger
-gardinstenger
-garderobeskap i entré
-gulvløsning bestående av gulvbelegg
-bod i kjeller

Kjøkken – Leiligheten har kjøkkenløsning uten hvitevarer.
Bad – Fliselagt bad med innredning bestående av servant, speil, dusjkabinett og klosett. Badet har opplegg for vaskemaskin.
Varmtvann/oppvarming – Det er felles varmtvannstank for bygget. Leiligheten varmes opp av vannbåren varme via radiatorer.
TV og internett – Bygget har TV- og internettsignaler fra Signal Bredbånd. Beboer må registrere seg selv.
Strøm – Leiligheten har egen strømmåler.
Brannsikring – Brannvarslerne i leilighetene i både Framnesveien 129, 131, 133 og 135 er seriekoblede og direktekoblet til 110-sentralen.

FELLESFUNKSJONER 
-parkering

FASILITETER 
-gangavstand til sentrum av Narvik
-nær beliggenhet til dagligvarebutikk, legesenter og friluftsområde i Framneslia
-kort vei til busstopp

SØKE OM BOLIG 
For å søke bolig, ta kontakt med Narvik kommune – boligkontoret eller trykk «Søk om bolig». Her vil du finne søknadsskjema og øvrig informasjon om søknadsprosessen.
Etter at man mottar en eventuell tildeling av bolig fra Narvik kommune, vil den videre dialogen rundt det praktiske med boligen være mellom beboer og oss i NaBo. Det gjelder for eksempel leiekontrakt og utlevering av nøkler.

Vær oppmerksom på at bildene kan avvike fra den enkelte leilighet, da de er ment å gi et generelt inntrykk av boligbygget som helhet. 

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.