NaBo bistår Narvik kommune når det gjelder boliger til flyktninger fra Ukraina. Les mer.

Oversikt over hybel med sofa og TV.

Snorres gate 79 Hybel 8

Hybel med hems

Lys og trivelig hybel i et elevhjem bestående av 17 hybler og koselig fellesstue.

Hver hybel har eget kjøkken med kjøkkenutstyr, kjøleskap og koketopp. Den er møblert med sovesofa, kommode, tv, bord, skrivebord og stol. Hybelen har eget bad og hems med seng.

Tilgang til microbølgeovn, vaskemaskin og tørketrommel i fellesareal. Det finnes også fryseskap som står i gangen, der hver hybel har hver sin skuff.

Vi gjør oppmerksom på at alle hyblene er identiske i hht størrelse og møblering.

Det er en fellesstue som kan benyttes til fellesaktiviteter, samtalerom, elevkvelder, sosiale happeninger, informasjonsmøter og overnatting for foreldre.

Hybelhuset ligger sentralt i veletablert boligstrøk. Kort vei til matbutikk og ca 10 minutters gange til alpinanlegg, lysløype og friluftsområde. 10 minutters gange til sentrum. Bussforbindelse.

Felles ytterbod ved inngang til fellesstue.

Parkering for bil, moped og sykkel utenfor.

Depositum kr 5000.-

Vi gjør oppmerksom på at vgs-elever har rabattert pris på husleie og at det for øvrige søkere vil være en annen pris enn den som fremkommer her.  

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.