NaBo bistår Narvik kommune når det gjelder boliger til flyktninger fra Ukraina. Les mer.

Boliger til flyktninger fra Ukraina  

NaBo bistår Narvik kommune med boliger til flyktninger fra Ukraina. Det innebærer at vi jobber for å klargjøre flest mulig av våre boliger i tiden fremover. Det er Narvik kommune som har ansvaret for selve tildelingen av boligene til flyktningene. Narvik kommune har nærmere informasjon om prosessen vedrørende boliger til flyktninger fra Ukraina. Se deres nettside for informasjon.

Leiekontrakt  
I første omgang er det Narvik kommune som leier boligene til flyktningene. Når man som flyktning har fått et ID-nummer vil neste steg være å inngå leiekontrakt selv med NaBo. Integreringsenheten og boligkontoret vil bistå med hjelp i prosessen med å inngå leiekontrakt. Under finner du vår leiekontrakt på norsk og ukrainsk.

Info om våre boliger  
NaBo tilbyr ulike typer boliger både i Narvik by, Bjerkvik, Ankenes, Beisfjord og Fagernes. Vi har både hybler, 2-4-romsleiligheter og eneboliger.
Boligene som er klargjort til flyktninger er utstyrt med hvitevarer og nødvendige møbler. Det er også internett i boligene.

Hjelp og kontakt  
Når man har flyttet inn i boligen er det NaBo som bistår og hjelper dersom man har spørsmål vedrørende boligen eller opplever problemer og mangler.
Du kan besøke oss i våre lokaler på følgende adresse: Dronningens gate 35
Du kan ta kontakt med oss på mail og telefon:
+47 76 95 09 10
post@na-bo.no

Våre åpningstider
Mandag-fredag
Kl. 08.00-15.30

Ved akutte hendelser utenom vår åpningstid, ring vår vakttelefon: +47 90 09 20 35

Leiekontrakt for bolig
leiekontrakt for bolig – oversatt til ukrainsk

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.